Aansluiting Ring Noord richting Winsum/Lauwersoog v.v. afgesloten van 5 tot 8 juni

Foto: Google Maps

Vanaf vanavond, vrijdag 5 juni 19.00 uur tot en met maandag 8 juni 6.00 uur is het niet mogelijk om vanaf de Noordelijke Ringweg via de N361 richting Winsum te rijden en vice versa!

Het verkeer wordt dan omgeleid via de N355 en N983 (Aduard, Wehe Den Hoorn).

De afsluiting omvat het gedeelte vanaf de aansluiting bij Groningerweg/bedrijventerrein Witte Lam tot de aansluiting met de Tjardaweg/Oude Adorperweg.

De werkzaamheden maken deel uit van het project Noordzeebrug. De Winsummertunnel wordt verlengd en gerenoveerd.

Asfalteringswerkzaamheden
Tegelijkertijd vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats op de Groningerweg  tussen de Boterdiepsbrug (aansluiting Van Starkenborghwijk) en de aansluiting Bedrijventerrein Het Witte Lam. Het bedrijventerrein Het Witte Lam blijft bereikbaar via de tijdelijke aansluiting op de Noordelijke Ringweg. Het Witte Lam is dan dus niet bereikbaar via de afrit bij Noorderhoogebrug. Het kruispunt Boterdiepsbrug blijft wel toegankelijk om de verbinding Noorderhogebrug РVan Starkenborghwijk (vice versa) mogelijk te maken.

Tijdelijk andere route bus De Hunze lijn 65
Lijn 65 komt door de bovenstaande werkzaamheden aan de Groningerweg tussen Witte Lam en Boterdiepsbrug gedurende deze dagen niet door De Hunze. Lijn 65 komt dan vanaf Noordwolde en gaat dan via de Eemshavenweg via de Oostelijke Ringweg naar Kardinge.

De omleidingsroute en meer informatie is te lezen via: ringgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden