Barbara Risselada nieuwe directeur Marketing Groningen

Barbara Risselada
Foto: Marketing Groningen

Barbara Risselada wordt per 1 oktober de nieuwe directeur-bestuurder van Marketing Groningen. Zij volgt daarmee Hans Poll op die vanaf dat moment aan de slag gaat als directeur marketing en programmering bij het Groninger Forum.

“Met Barbara Risselada hebben we een zeer ervaren en bevlogen marketeer aan het roer en kunnen we bovendien de succesvolle lijn van Marketing Groningen verder voortzetten”, aldus voorzitter Jan de Jeu van de Raad van Toezicht van Marketing Groningen.

Barbara Risselada is sinds 2009 werkzaam bij Marketing Groningen en sinds 2014 in de rol van marketing manager. Daarvoor werkte ze onder andere als manager citymarketing bij Amsterdam Partners en als marketing consultant bij VODW Marketing.

Marketing Groningen

Marketing Groningen is het bureau voor de marketing van stad en provincie Groningen en richt zich op de doelgroepen bezoekers, bedrijven, bewoners en talent. Hierbij worden onder andere de merken ‘Er gaat niets boven Groningen’ en ‘City of Talent’ ingezet. De VVV aan de Grote Markt in Groningen en Uit Groningen maken onderdeel uit van Marketing Groningen en Marketing Groningen exploiteert te Martinitoren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden