Groninger Forum zoekt horecapartner

Foto: De Redactie

Het Groninger Forum in Groningen is op zoek naar een ambitieuze horecapartner.

Het nieuwe Groninger Forum, achter de oostwand van de Grote Markt in Groningen, wordt een belangrijke ontmoetingsplaats en publiekstrekker voor inwoners en bezoekers van Groningen.

Het gebouw kent naast de programmatische invulling, zoals ondermeer filmzalen, een multifunctionele eventzaal, VVV en jeugdplein, een grand-café op de begane grond, een filmcafé en een café-restaurant op de tiende verdieping, met toegang tot het dakterras.

Grand-café en café-restaurant

Concreet gaat het om de verhuur van twee van de drie horecaruimtes van het Forumgebouw: het grand-café op de begane grond en het café-restaurant op de tiende verdieping gecombineerd met een samenwerking van bijvoorbeeld specials in de programmering en andere events waar horeca bij komt kijken.

Het Groninger Forum is zeven dagen per week, van vroeg tot laat, geopend. Naar verwachting zal het Groninger Forum ruim 1,3 miljoen bezoeken trekken op jaarbasis, meldt de organisatie. Het nieuwe Groninger Forum opent in 2019.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven tot 29 september 12.00 uur. Kijk voor meer informatie, de brochure met informatie over de ruimtes, de procedure en de planning op www.groningerforum.nl/horeca.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden