Laatste dag voorinschrijving Bauke Mollema Tocht

Foto: CC BY-SA 2.0/Wikipedia Commons/ www.instants-cyclistes.fr

Deze maandag, 24 juli is de laatste dag waarop wielerliefhebbers zich nog kunnen (voor)inschrijven voor de vijfde Bauke Mollema Tocht. Inschrijven kan via www.baukemollematocht.nl.

De jubileum editie van de Bauke Mollema Tocht vindt zondag 6 augustus 2017 plaats. De Bauke Mollema Tocht heeft drie afstanden: 65, 110 en 165 kilometer. De start en finish zijn op de Grote Markt in Groningen.

Routes

De routes voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen, natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer, pittoreske wierdedorpen als Ezinge en een deel van Friesland. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald.

Tijdens de tocht zijn twee tussensprints, de Mollema Bult, een klim bij de Nieuwklapperbrug over het Aduardediep en de kasseienstrook in Zuidwolde. Het is de ultieme test om te kijken ‘of je Bauke’s snelheid kunt evenaren.’ Voor de snelste renner is er een beloning.

Inschrijving

Bij inschrijving is onder andere een medaille inbegrepen, een persoonlijke video en foto, professionele voeding, fietsreparatieservice en medische zorg.

Bij de inschrijving kan een vrijwillige donatie gedaan worden aan Fiets voor een Huis, het officiƫle goede doel van het evenement waarvan Bauke Mollema ambassadeur is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden