Inloopbijeenkomst fietssnelweg Assen-Groningen

Foto: Publiek Domein

De provincies Drenthe en Groningen en de gemeenten Assen, Haren, Groningen en Tynaarlo organiseren woensdag 28 juni een inloopbijeenkomst over de fietssnelweg Assen – Groningen. Deze bijeenkomst vindt plaats in dorpshuis De Pan in Vries.

De provincies en de gemeenten willen een fietssnelweg tussen Assen en Groningen realiseren langs het Noord-Willemskanaal. Vijf creatieve bureaus hebben vorig jaar ieder een toekomstbeeld geschetst van de fietssnelweg.

De volgende stap is, vanaf nu tot oktober 2017, wensen, eisen, creativiteit en enthousiasme te bundelen en uit te werken in een schetsontwerp van de Fietssnelweg.

De provincie Groningen heeft al een plan gemaakt voor het trajectdeel tussen de Van Ketwich Verschuurlaan in Groningen en De Witte Molen in Glimmen. Dit omdat op dat deel onderhoud aan de dijk noodzakelijk is.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst in Vries zijn medewerkers van beide provincies en gemeenten aanwezig. Zij geven informatie over het proces en zijn benieuwd naar reacties en ideeën.

Belangstellenden kunnen zich bovendien aanmelden voor deelname aan de werksessies die binnenkort plaatsvinden.

De inloopbijeenkomst duurt van 16.00 tot 20.00 uur.

Lees ook: Aanleg fietssnelweg Groningen-Assen begint na de zomer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen