Kempkensberg afgesloten voor verkeer

Foto: Publiek Domein

De Kempkensberg is vanaf maandag 19 juni tot en met maandag 14 augustus afgesloten voor verkeer. In deze periode worden werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op het aanleggen van de verdiepte ligging van de zuidelijke ringweg.

De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van een nieuwe riolering. Hiervoor wordt een sleuf van ongeveer 5 meter diep gegraven. De parkeergarage van het DUO-gebouw blijft bereikbaar, meldt Aanpak Ring Zuid.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in 3 fasen. Vanaf 26 juni komt er aan de Helperzoom ter hoogte van de Kempkensberg een versmalling in het wegvak. Dit gedeelte is dan tot en met 31 juli afgesloten voor fietsers en voetgangers. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via station Europapark. De versmalling is nodig ter voorbereiding op de werkzaamheden tijdens de treinvrije periode van 6 tot en met 14 augustus.

Openbaar Vervoer

De bushalte aan de Kempkensberg is van 19 juni tot en met 14 augustus buiten gebruik. De bushalte aan de kant aan de Helperzoom is wel bereikbaar.

Tijdens de ochtendspits worden maandagochtend 19 juni verkeersregelaars ingezet om vooral het fietsverkeer in goede banen te leiden. Alle omleidingen worden ter plekke met borden aangegeven.

Op werkdagen wordt gewerkt tussen 07.00 en 19.00 uur.

Kijk voor alle informatie op aanpakringzuid.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden