Huldiging bekerwinnaar FC Groningen

Foto: Google Maps

Woensdag 6 mei vindt om 19.30 uur de huldiging plaats van spelers en staf van FC Groningen.

Dit melden FC Groningen en de Gemeente Groningen.

Voorafgaand aan de huldiging rijden de spelers en de staf in een open bus vanaf het stadion door de stad richting de drafbaan in het Stadspark.
Het vertrek is om 18.15 uur vanaf de Euroborg.

Route:
Boumaboulevard, Verlengde Lodewijkstraat, Oosterweg, Oosterbrug, Verlengde Oosterstraat, Rademarkt, Oosterstraat, Grote Markt, Guldenstraat, Vismarkt n.z., Akerkhof n.z., Brugstraat, Astraat, Aweg, Westerhaven, Eendrachtsbrug, Paterswoldseweg, Koeriersterweg, Peizerweg, huldigingslocatie Drafbaan.

De toegangshekken rond het veld van de drafbaan gaan om 17.00 uur open. Het huldigingsprogramma begint om 18.45 uur en duurt tot 21.00 uur.

De gemeente en de club verwachten naar schatting mogelijk dertigduizend supporters, die de bekerhuldiging van FC Groningen willen meemaken.  De gemeente maakt gebruik van de voorzieningen van het Bevrijdingsfestival, dat op dinsdag 5 mei op diezelfde locatie plaatsvindt.

Vuurwerk verboden
Tassen van bezoekers worden bij toegang tot het huldigingsterrein gecontroleerd. Het is verboden om vuurwerk mee te nemen. Ook zijn drinkwaren in glas of blik niet toegestaan op en om het terrein.

Lees ook:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen