‘Nije naam’ voor nieuw wooncomplex in Paddepoel

Foto: De Redactie

Het nieuwe wooncomplex op de voormalige locatie van de Trefkoel krijgt een nieuwe naam. Woningcorporatie Nijestee is op zoek naar een passende naam en heeft een wedstrijd ‘Nije naam’ uitgeschreven.

In het nieuwe gebouw, bestaand uit twee woonblokken en een 50 meter hoge woontoren, heeft bouwbedrijf Trebbe Oost & Noord in opdracht van Nijestee, 465 appartementen/studio’s gerealiseerd. Deze worden verhuurd aan internationale studenten door SSH.

Deelname

Deelnemers aan de wedstrijd ‘Nije naam’ kunnen tussen 1 en 12 juni een nieuwe naam voor het gebouw insturen via www.nijestee.nl/nijenaam. Lees hier aan welke voorwaarden de nieuwe naam moet voldoen.

Een jury beoordeelt de inzendingen. Deze jury bestaat uit architect Pim K├Âther van KENK architecten, kunstenaar Jack Brandsma, teammanager Jolien Stokroos van de SSH, centrummanager Harold Lubberts van winkelcentrum Paddepoel en directeur/ bestuurder Pieter Bregman van Nijestee.

De bedenker van de winnende naam wint een Nijestee stadsfiets ter waarde van 500 euro. De winnende naam wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke sleuteloverdracht op 28 juni.

 

(Bron: Nijestee)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden