Boyz In The Woods wint POPgroningen Talent Award

Boyz in the Woods
Foto: © Shali Blok

Boyz In The Woods heeft zaterdagavond de POPgroningen Talent Award gewonnen tijdens de finale in VERA.

Het hiphopcollectief heeft hiermee hiermee een deelname aan de SENA performers POPnl Awards in de Melkweg in 2018, een optreden op Eurosonic 2018, Grunnsonic 2018, ReitdiepPOP, Pagefestival, Keetpop, Kadepop, The Spy And The Butcher, Taribush Kuna Festival, Festival Worteldagen en Flinke Pink Festival verdiend.

Ook krijgt Boyz In The Woods een coachingstraject aangeboden onder leiding van een professional uit de popmuziek, mag het deelnemen aan lesaanbod van Kunst & Multimedia (Noorderpoort) en ligt er een waardecheque van Westerhaven Muziek klaar.

Finale in Vera

De finale van de POPgroningen Talent Award ging tussen de vier Groninger acts: Boyz In The Woods, Jooz, Manzi en PhoenatiX.

De jury bestaande uit muziekprogrammeur Peter Weening (Vera), muziekjournalist Peter van der Heide (Dagblad van het Noorden), Geert van der Velde van onder meer The Black Atlantic en Black Oak, Doortje Hiddema van SPEC Entertainmanent en Floris Jonker, mede-eigenaar van Kudo Studio en tourmanager van Kraantje Pappie kwamen tot een gezamenlijke unanieme keuze.

Boyz In The Woods bracht visueel en muzikaal gezien veel diversiteit. Het publiek kon luisteren naar goede producties en hitgevoelige tracks. Er zat een prettig verloop in het optreden met rustmomenten en energieke momenten, meldt POP Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden