Workshops voor amateurkunstenaars en amateurgezelschappen bij VRIJDAG

Foto: Grimeren

Speciaal voor amateurgezelschappen en amateurkunstenaars organiseert VRIJDAG drie verschillende workshops. Het gaat om de workshops: fondsenwerving, marketing en grimeren.

Workshop Marketing

Op woensdag 31 mei wordt gestart met de workshop ‘Marketing voor amateurkunstenaars’. Deelnemers leren zichzelf of hun gezelschap op de kaart te zetten. Ook ontmoeten ze collega’s en kunnen kennis en praktische zaken uitgewisseld worden.

De workshop wordt gegeven door Bastiaan Nijbroek, docent Marketing Stenden Hogeschool en eigenaar managementbureau Boxful of Trees. Dit bureau verzorgt onder meer het management van Town of Saints en Orange Skyline.

Workshop Fondsenwerving

Donderdag 8 juni start de workshop ‘Fondsenwerving’.
Je hebt een idee voor een concert, theatervoorstelling, kunstproject, expositie of festival. Maar hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? Deze workshop geeft handvatten om fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken.

Deze workshop wordt gegeven door Camara van der Spoel, voormalig senior adviseur bij het VSBfonds en ervaringsdeskundige.

Workshop Grimeren

De workshop ‘Grimeren is op zaterdag 10 juni.

In de workshop Grimeren gaan deelnemers aan de slag met kleurgebruik, leren hoe om te gaan met grimemateriaal en hoe je bepaalde accenten aanzet. De workshop wordt gegeven door Marjan van den Hof. Zij is vanaf 1982 werkzaam als grimeuse en visagiste en geeft al jaren grimecursussen.

Aanmelden

Meedoen aan een workshop kost €10. Aanmelden via bijvrijdag.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden