Noorderpoort Educatie scoort hoog in tevredenheidsonderzoek

Foto: Noorderpoort Educatie

Noorderpoort Educatie scoort met een gemiddeld cijfer van een 8 ver boven het landelijk gemiddelde. Dit blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek dat in opdracht van Blik op Werk is uitgevoerd in de periode van 1 januari 2016 tot en met 15 december 2016.

Een klinkend resultaat

Cursisten die vorig jaar hun inburgering volgden bij Noorderpoort Educatie zijn erg tevreden over de tijd die docenten aan hen besteedden. Van de cursisten gaf 92% aan zeer tevreden te zijn met de lessen en 43% van de respondenten ervaren het lesmateriaal als precies goed. De algehele beoordeling Goed werd door 72% van de ondervraagden gegeven aan de inburgeringscursussen van Noorderpoort.

Ook vorig jaar scoorde Noorderpoort een dikke 8 tijdens het tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk.

Stichting Blik op Werk

Blik op Werk zet zich in voor alle inwoners van Nederland, die kunnen, mogen en willen werken. Zij streven ernaar dat iedereen een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt.

Om in aanmerking te komen voor het Blik op Werk Keurmerk moet onder andere de norm ‘tevredenheid klanten’ worden gehaald.

Noorderpoort draagt al een aantal jaren het Keurmerk Inburgeren. Dit betekent dat de cursussen van hoge kwaliteit zijn en dat de cursisten geld kunt lenen bij DUO.

Voor het behalen van het keurmerk wordt de norm nagestreefd van een 6,5 als gemiddeld rapportcijfer. Educatie zit met het behaalde cijfer 8 ruim boven deze norm.

Noorderpoort Educatie

Noorderpoort biedt naast inburgeringstrajecten ook alfabetiseringscursussen, Nederlands voor anderstaligen en Staatsexamen Nederlands aan in de stad en provincie Groningen. Het cursusaanbod en de inburgeringstrajecten van Noorderpoort Educatie zijn bestemd voor studenten van achttien jaar en ouder.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden