Voorjaarsborrel 8 april Vinkhuizen

De wijk Vinkhuizen.
Foto: CC BY-SA 3.0/ Vinkhuizen (Groningen) by www.sportstatistiek.nl at Dutch Wikipedia

Op woensdag 8 april organiseert het WOV (Wijkoverleg vinkhuizen) om 20.00 uur een voorjaarsborrel in de bar van ’t Vinkhuys.

De borrel is voor iedereen die zich betrokken voelt bij de wijk Vinkhuizen.

In de wijk wonen veel betrokken inwoners die in hun straat, buurt of in de wijk iets organiseren voor anderen. Er worden evenementen georganiseerd, initiatieven genomen om iets te doen voor mensen met een laag inkomen in de wijk of initiatieven om ouderen uit hun isolement te halen.

Tijdens de borrel is er gelegenheid om de rest van de aanwezigen in 1 minuut te vertellen over het eigen initiatief. Er is verder geen officieel programma, maar wel volop tijd om kennis te maken met anderen en ervaringen uit te wisselen.

Tijdens de voorjaarsborrel kunnen ook vragen gesteld worden over het jaarverslag 2014 van het WOV. Dit jaarverslag is hier te vinden. Het verslag is ook verkrijgbaar tijdens de borrel voor geïnteresseerden.

De borrel is bedoeld als een start om te kijken of het WOV een soortgelijke borrel wat vaker kunnen organiseren. Het WOV hoopt zoveel mogelijk mensen te begroeten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden