Nieuwe opleidingen bij Noorderpoort

Foto: Noorderpoort

Vanaf het nieuwe schooljaar is het mogelijk om bij Noorderpoort binnen één jaar opgeleid te worden tot leidinggevende.

Noorderpoort start in het schooljaar 2017-2018 met een tweetal nieuwe opleidingen waarbij studenten binnen één jaar het mbo-diploma Leidinggevende op niveau 4 kunnen behalen. Het gaat hierbij om de opleidingen Leidinggevende team/afdeling/project in de bbl-leerweg en Technisch Leidinggevende in de bol- en bbl-leerweg.

De bbl-leerweg is een combinatie van werken en leren en volg je de opleiding naast je huidige baan. Bij de bol-leerweg ga je de hele week naar school en doe je praktijkervaring op tijdens een stageperiode.

Aanvullend opleiden tot leidinggevende

Beide specialistenopleidingen zijn bedoeld voor studenten die een mbo-diploma hebben behaald op niveau 3 en zich graag aanvullend willen laten opleiden.

Met de kennis en ervaring die de studenten opdoen tijdens deze éénjarige studie, krijgen de studenten voldoende bagage mee om succesvol een leidinggevende functie uit te oefenen.

Bedrijfsleven

De specialistenstudies zijn ook interessant voor medewerkers uit het bedrijfsleven die willen bijscholen om zo door te stromen naar andere functies binnen hun organisatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden