Nieuwe website voor Noorderpoort

Foto: Communicatie Noorderpoort

Noorderpoort heeft sinds donderdag 12 januari een nieuwe website, noorderpoort.nl.

Met de nieuwe website Noorderpoort.nl wil het ROC nog beter aansluiten op wat aankomende studenten en cursisten willen weten om een goede studiekeuze te maken.

Kort, bondig en intuïtief

De informatievraag van de bezoeker staat voorop bij deze nieuwe website. Dit is terug te zien in korte en bondige teksten, een intuïtieve en overzichtelijke navigatie en een breed scala aan aantrekkelijk beeldmateriaal.

‘Tijdens het ontwikkeltraject is de nieuwe website uitgebreid getest op de doelgroepen,’ geeft Wil Hamminga, Manager Marketing & Communicatie bij Noorderpoort aan. ‘Steeds hebben we onderzocht of iemand de informatie snel kon vinden. Een aankomende student, inburgeraar, cursist of werkgever moet snel een duidelijk een beeld krijgen van wat Noorderpoort als regionaal opleidingscentrum allemaal te bieden heeft.’

Goede voorbereiding op de open dagen

Dankzij de nieuwe website kunnen jongeren, die meer informatie willen over de mogelijkheden bij Noorderpoort, zich nog beter voorbereiden op de Open Dagen.

De Open Dagen van Noorderpoort worden georganiseerd op 27 en 28 januari.

Leerlingen die op zoek zijn naar een mbo-studie kunnen zich dankzij de nieuwe website nog beter online oriënteren op de mogelijkheden bij Noorderpoort. Zo kunnen ze gericht één of meerdere Noorderpoort scholen bezoeken tijdens de Open Dagen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden