PvdA met wijkacties in Corpus Den Hoorn

Foto: PvdA Groningen stad

De afdeling van de PvdA Groningen stad organiseert verschillende acties in de Groninger wijk Corpus Den Hoorn, waaronder flyer- en canvasacties en bijeenkomsten voor leden en wijkbewoners.

Zaterdag, 21 januari flyert de PvdA in de wijk en gaat onder de noemer canvassen van deur tot deur met bewoners in gesprek. Deze gesprekken gaan onder meer over idee├źn, wensen en zorgen voor de wijk.

In Mennoos Kookerij aan Paterswoldseweg 267 is het PvdA Ombudsteam ook zaterdag 21 januari actief. Hier kunnen bewoners van 12.00 uur tot 13.00 uur aankloppen voor hulp met problemen in hun persoonlijke situatie, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van Wmo-hulp, bijstand of aan woonoverlast. Het Ombudsteam ondersteunt en wijst de weg in het woud van organisaties.

Ook het Ledengesprek is in Mennoos Kookerij van 12.00 uur tot 13.00 uur. Hiervoor zijn alle 69 PvdA-leden in Corpus Den Hoorn uitgenodigd om te praten met gelijkgestemden, om oude banden aan te halen, om gezamenlijk de schouders onder de sociaaldemocratie te zetten of gewoon voor een bakje koffie.

Gesprek van Corpus Den Hoorn

Maandag 23 januari vindt om 20.00 uur het grote Gesprek van Corpus Den Hoorn plaats in buurtcentrum Semmelstee. Hiervoor zijn alle bewoners, bedrijven en instellingen in de wijk uitgenodigd. Zij dragen zelf bespreekpunten aan, zoals leefbaarheid en veiligheid of ruimtelijke ordening en zorg.

Locatie: Buurtcentrum Semmelstee, Semmelweisstraat 2

(Bron: ingezonden bericht)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden