Martin Boezerooij opent Etos op Groningse Vismarkt

Martin Boezerooij
Foto: Etos Vismarkt Groningen

Een gloednieuwe Etos opent woensdag 23 november de deuren aan de Vismarkt in Groningen. De winkel van ondernemer Martin Boezerooij die op deze plek al een drogisterij heeft gaat met Etos verder.

“Onze klanten zullen blij verrast zijn met wat we nu bieden. We hebben een groot en eigentijds assortiment. Ook zijn er elke week veel scherpe acties.”

Opening

Speciaal ter gelegenheid van de opening staat de koffie met iets lekkers klaar. De eerste 500 klanten krijgen een gratis gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.

Ook op zaterdag 26 november is het in de nieuwe Etos extra gezellig. Dan is er in de winkel een evenement dat in het teken staat van huidverzorging en make-up. Een visagist geeft advies en klanten kunnen zich gratis laten opmaken.

Assortiment met nieuwe en bekende producten

De winkel heeft de allernieuwste Etos look & feel, is ruim van opzet en overzichtelijk ingedeeld. “Vooral de beauty- en geurenafdeling is erg mooi”, zegt Martin Boezerooij. “Daar staan veel verschillende merken en klanten vinden er tips voor een nieuwe stijl.”

De medewerkers hebben stage gelopen in Etos-winkels. Zij zijn daardoor goed op de hoogte van alle nieuwe producten.

Er is een gevarieerd assortiment, met nieuwe en bekende producten en voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. Ook de service is als vanouds. “Klanten kunnen erop rekenen dat de vertrouwde, gezellige sfeer ook in onze Etos aanwezig is.”

Over Etos

Het assortiment van Etos bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden