Hippisch Centrum Eelde ontvangt 4 sterren

Foto: Arjan van Vugt-Hippisch Centrum Eelde

Het Hippisch Centrum Eelde heeft zaterdag 12 november een 4 sterren kwalificatie gekregen uit de handen van Swaen Brink, accountmanager bij de FNRS.

Trots

De ondernemers en broer en zus Karlijn en Arjan van Vugt zijn ontzettend trots dat het harde werken en de investeringen zijn erkend en beloond met 4 sterren. Hiermee zorgen zij ervoor dat één van de doelstellingen van de FNRS, het vergroten van de kwaliteit van hippische bedrijven in ons land, wordt bereikt.

Pluspunten

Het verslag van de Inspecteur vermeldde onder andere: ‘Hippisch Centrum Eelde beschikt over basisvoorzieningen van voldoende tot goede kwaliteit. Pluspunten van het bedrijf zijn de uitstekende bodem van de binnenrijbaan, de royale oppervlakte van de boxen, mogelijkheid voor weidegang, de goede mogelijkheden voor buitenritten, en het niveau van instructie. Ook valt op dat het erf, de zadelkamer en alle andere bedrijfsruimten goed worden bijgehouden, zodat het bedrijf een ordelijke indruk maakt. Ook de Risico Inventarisatie en Evaluatie is goed op orde, evenals de voorlichting over veiligheid.’

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden