PvdA-acties in Vinkhuizen

Foto: De PvdA-fractie Groningen

De PvdA-fractie van Groningen organiseert verschillende acties in de wijk Vinkhuizen in Groningen, met onder meer het Vinkhuizengesprek, het Ledengesprek voor wijkbewoners en het PvdA Ombudsteam.

Vinkhuizengesprek

Het Vinkhuizengesprek vindt plaats op maandag 21 november. De partij praat dan met bewoners, bedrijven en instellingen over hun ideeën en wensen voor een leefbare wijk.

De PvdA zoekt al jaren de wijken op en deze maand is Vinkhuizen aan de beurt.

Bewoners, bedrijven en instellingen gaan dan in gesprek met PvdA-raadsleden over verschillende onderwerpen. Van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg. Wijkbewoners kunnen zelf ook bespreekpunten aandragen.

Ledengesprek

De zaterdag vóór het Vinkhuizengesprek, 19 november, is de PvdA ook actief in Vinkhuizen. Alle PvdA-leden in de wijk worden dan uitgenodigd in buurtcentrum voor het Ledengesprek. Deze is bedoeld om bij te praten, over de wijk, maar ook over hun betrokkenheid bij de sociaaldemocratie. De koffie staat klaar.

PvdA-Ombudsman

Het PvdA Ombudsteam houdt zaterdagochtend 19 november open huis in Vinkhuizen.

Het PvdA Ombudsteam helpt Stadjers uit alle wijken met problemen in hun persoonlijke situatie. Hierbij valt te denken aan problemen bij de aanvraag van Wmo-hulp of bijstand, of aan woonoverlast.

De Ombudsteam ondersteunt en wijst de weg in het woud van organisaties.

Voortdurend in de wijken

De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het Stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Overzicht acties:

  • Ledengesprek – Zaterdag 19 november van 11 uur tot 13 uur;
  • Ombudsteam – Zaterdag 19 november van 11 uur tot 13 uur;
  • Vinkhuizengesprek – Maandag 21 november om 20 uur;

Alle gesprekken vinden plaats in buurtcentrum De Wende, Goudlaan 555 in Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden