Open Dag Hanzehogeschool Groningen

Foto: Google Maps

De Hanzehogeschool Groningen houdt op zaterdag 5 november een Open Dag.

Op bijna alle locaties wordt vanaf 10.00 uur informatie gegeven over de ruim zeventig bachelor-, master-, MBA- en deeltijdopleidingen. Alleen Dansacademie Lucia Marthas organiseert op een andere datum een open dag.

Het gedetailleerde programma is te vinden op www.hanze.nl/opendag.

Naast gerichte studievoorlichting is er ook ruimte voor een aantal algemene onderdelen:

 • Workshop studiekeuze
  Voor studenten die moeite hebben met het maken van de juiste keuze, kan op de open dag gestart worden met een workshop studiekeuze. Klik hier om je aan te melden.
 • Informatiemarkt Hanze Studiekeuze Advies en studentorganisaties
  Bezoek de informatiemarkt en kom meer te weten over de overstap vanuit mbo/vwo naar hbo, wonen en sporten in Groningen en studentenverenigingen.
 • Brede voorlichting economische opleidingen
  Studenten die iets willen met Economie & Bedrijf, Recht & Bestuur of Taal & Communicatie & Media, maar nog niet precies weten wat, kunnen naar de voorlichting economische opleidingen.
 • Oudervoorlichting
  Een speciale workshop voor ouders die benieuwd zijn naar wat hun kind te wachten staat wanneer hij of zij gaat studeren.

Het gaat goed met de Hanzehogeschool Groningen. De definitieve instroomcijfers van dit studiejaar laten zien dat de instroom van zowel bacheloropleidingen (+ 9%), masteropleidingen (+63,1%) als Associate degree-opleidingen (23,4%) groeit met een eindtotaal van 11,2%.

In de Keuzegids Hbo 2017 wordt vermeld dat 17 van de 50 beoordeelde voltijdopleidingen het predicaat ‘topopleiding’ verdienen. En daarnaast is Groningen ook nog eens uitverkoren als leukste studentenstad!

Vervoer

Er rijdt met grote frequentie een gratis pendelbus vanaf het station tussen alle locaties van de hogeschool. Voor de rijroute per auto of fiets naar de locatie, check de website.

Voor meer informatie en aanmelden: hanze.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden