Alfa-college scoort als enige Noordelijke ROC op Beste Werkgeverslijst

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/Wutsje

Het Alfa-college is de op één na beste werkgever onder ROC’s met meer dan 1.000 medewerkers. Dit blijkt uit de Beste Werkgevers-verkiezing van Intermediair en Effectory.

Enige Noordelijke ROC

Het Alfa-college staat als enige Noordelijke ROC op de landelijke lijst van beste Werkgevers in de categorie non-profitorganisaties met meer dan 1.000 medewerkers. Naast het Alfa-college staat alleen het Koning Willem I College uit ’s Hertogenbosch op deze lijst.

Het Alfa-college heeft een ‘Beste Werkgevers Score’ van 7,3 en scoort daarmee boven het gemiddelde van een 7 in de branche onderwijs.

Uit het onderzoek bij het Alfa-college bleek eerder al grote tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid onder medewerkers. Deze thema’s scoorden respectievelijk 7,6 en tweemaal een 7,8.

Aandacht

Binnen het Alfa-college is er veel aandacht voor bijvoorbeeld professionalisering, scholing en vitaliteit van medewerkers.

“We zijn blij dat die inspanningen resulteren in een plek op de lijst van Beste Werkgevers. De professionaliteit en betrokkenheid van personeel zijn bepalend voor de kwaliteit van ons onderwijs. Medewerkers realiseren goed en vernieuwend onderwijs voor de studenten. En daar draait het uiteindelijk allemaal om”, zegt Christien de Graaff, lid van het College van Bestuur van het Alfa-college.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden