Vijf miljoenste bezoeker voor Groninger Museum

Vlnr: Zwanette Tutert, haar man en museumdirecteur Andreas Blühm.
Foto: Marten de Leeuw

Het Groninger Museum heeft dinsdag de vijf miljoenste bezoeker ontvangen sinds de opening in 1994 op het Museumeiland. De 62-jarige Zwanette Tutert uit Holten was de gelukkige.

Zij wint een reis naar Parijs, de stad van Auguste Rodin, aangeboden door SRC Reizen uit Groningen. Naast de prachtige reis voor twee personen ontving ze een grote bos bloemen van Andreas Blühm, algemeen directeur van het Groninger Museum.

Zwanette Tutert deed samen met haar man een dagje Groningen aan, waarbij een bezoek aan het Groninger Museum niet mocht ontbreken: “Mijn man en ik hadden het er gisteren nog over, stel dat wij die vijf miljoenste bezoeker zijn!”.

Het is lang geleden dat ze in het Groninger Museum zijn geweest, maar binnenkort zullen ze weer terugkomen: “We kijken al lang uit naar de Rodin-tentoonstelling”.

Exclusieve kunstreis ‘Rodin in Parijs’

SRC Reizen heeft naar aanleiding van de komende tentoonstelling over Auguste Rodin een unieke vierdaagse reis naar Parijs samengesteld. De hoogtepunten van de reis zijn een bezoek aan Musée Rodin Parijs, Musée Rodin Meudon en Museum Middelheim Antwerpen. Meer informatie over deze reis is te vinden op SRC Reizen.

Rodin – Genius at Work

De tentoonstelling Rodin – Genius at Work is vanaf zaterdag 19 november te zien in het Groninger Museum. De online ticketverkoop is inmiddels gestart.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen