DelfSail lanceert app

Foto: Communicatie Delfsail 2016

Delfsail heeft een app gelanceerd, waarin bezoekers zowel voor als tijdens het evenement alle nuttige informatie omtrent het evenement kunnen vinden. De mobiele app van DelfSail 2016 is vanaf heden gratis te downloaden.

De app bevat nuttige informatie zoals het laatste nieuws, informatie over de schepen en het programma tot looproutes en vaarregels.

Geniet alvast van de voorpret en stippel je route uit of lees je in over de indrukwekkende schepen die er te bezichtigen zijn. Tijdens het evenement blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en raadpleeg je gemakkelijk het uitgebreide programma.

De DelfSail-app is gratis te verkrijgen in de App Store en Google Play Store.

DelfSail a Festival of Energy

DelfSail is dit jaar het grootste publieksevenement van Noord-Nederland. Van 29 juni tot en met 3 juli kunnen bezoekers genieten van de grootste zeilschepen ter wereld en honderden historische vaartuigen.

In de Eemshaven en op kaden en in het centrum van Delfzijl kunnen bezoekers genieten van vele optredens en activiteiten.

DelfSail is gratis toegankelijk voor jong en oud. Een uniek evenement – de Sail met het warme hart, a festival of energy, georganiseerd door meer dan 500 vrijwilligers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen