Collecterooster Groningen april 2024

(Archief de Redactie)
(Archief de Redactie)
Foto: Hartstichting

Het is altijd maar weer een vraag of de collecte aan de deur échte collecte is. Dan is het handig om een lijstje paraat te hebben. Daarom publiceren we een overzicht van de komende collectes in de maand april.

Collecteren

Voel je nooit verplicht de deur te openen als het buiten al donker is. Als je het niet vertrouwt, neem dan geen risico. Veel collectes zijn uitgerust met een QR-code om zo heel makkelijk contactloos te collecteren.

Overzicht

Fonds Gehandicaptensport

Van zondag 31 maart tot en met zaterdag 6 april komen collectanten in actie voor het Fonds Gehandicaptensport. Het speelveld voor sporters met en zonder beperking is niet gelijk, en dus ook niet eerlijk. En daar strijdt Fonds Gehandicaptensport voor.

Hartstichting

Collectanten van de Hartstichting gaan langs de deuren van zondag 7 tot en met zaterdag 13 april. Zij zetten zich in voor de bestrijding van hart- en vaatziekten en voor de verbetering van de overlevingskansen en van de kwaliteit van leven van hart- en vaatpatiënten.

Nationaal Fonds Kinderhulp

Van 14 tot 20 april wordt er gecollecteerd voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Voor Sommige kinderen is er thuis niet genoeg geld. Genoeg voor een dak boven hun hoofd, maar niet voor een eigen fiets, warme jas, zorgeloos dagje uit of rekenmachine. Aan stress over geldgebrek is voor hen niet te ontkomen. Dat moet anders en dat is waar het Nationaal Fonds Kinderhulp voor strijdt.

Het volledige jaarrooster is te vinden op www.cbf.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen