Openingstijden supermarkten op Goede Vrijdag en tijdens Pasen

Foto: De Redactie

Op Goede Vrijdag sluiten de meeste supermarkten om 19.00 uur. Ook tijdens de paasdagen hanteren supermarkten aangepaste openingstijden. De meeste supermarkten zijn dicht op Eerste Paasdag, maar geopend vanaf 12.00 uur op Tweede Paasdag.

Welke supermarkten hun deuren open hebben, zochten wij uit. Hieronder een overzicht:

Openingstijden supermarkten tijdens de feestdagen

Albert Heijn

Op Eerste Paasdag zijn de meeste filialen gesloten, maar op tweede paasdag zijn de filialen in Groningen geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Kijk hier voor de actuele tijden.

Lidl

De vestigingen van de Lidl hebben aangepaste openingstijden rond de feestdagen.  De vestigingen hanteren allemaal hun eigen openingstijden.

Jumbo

De filialen van de Jumbo hebben rond de feestdagen de openingstijden tot 20.00 uur. Op Eerste Paasdag zijn de meeste filialen gesloten. Tweede Paasdag zijn de meeste supermarkten geopend vanaf 12.00 uur. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Plus

De meeste Plus-vestigingen sluiten op Goede Vrijdag om 19.00 uur en zijn gesloten op Eerste Paasdag. Op Tweede Paasdag zijn de winkels van Plus geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Ook hier wordt aangeraden om op de website te kijken voor de exacte openingstijden.

Aldi

De vestigingen van de Aldi in Groningen hanteren voor de verschillende winkels een andere sluitingstijd. Voor de openingstijden per filiaal verwijst Aldi naar de filialenzoeker op hun website.

Poiesz Supermarkt

De openingstijden van de Poiesz Supermarktenverschillen per filiaal.

Ekoplaza

Bekijk hier de openingstijden.van Ekoplaza-vestigingen.

De tijden komen van landelijke winkelsites.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen