Noordelijke Banenbeurs in Martini Plaza

Foto:

Dé Noordelijke Banenbeurs is vrijdag 8 en zaterdag 9 maart te bezoeken in MartiniPlaza en biedt een kans op nieuwe carrièremogelijkheden, banen en opleidingen.

Voor wie op zoek is naar een nieuwe baan of zijn carrière een boost wil geven kan snel in contact komen in een informele sfeer op de banenbeurs. Meer dan 100 werkgevers uit diverse branches in Noord Nederland zijn te vinden op de beurs. Met meer dan 25.000 vacatures zijn werkgevers op zoek naar jou.

Of je op zoek bent naar technische banen, banen in de zorg, werken bij de overheid of banen in de ICT, het is er allemaal op de Noordelijke Banenbeurs. Daarbij is er ook aandacht voor opleiding en omscholing. Naast de ontmoetingen met werkgevers uit Groningen, Friesland en Drenthe zijn er ook diverse lezingen, workshops en speednetwerken.

Nieuw dit jaar is solliciteren aan de hand van AI. Ook kan men meedoen aan de Flight Tours: ontdek de verschillende sectoren en bedrijven in een korte, georganiseerde rondleiding. Daarnaast pimp je Linkedin in 30 minuten of laat je cv checken waarbij je feedback krijgt van professionals om je cv te verbeteren of vraag een social media scan aan: ontdek hoe je social media kunt gebruiken om je carrièrekansen te vergroten.

Openingstijden

Vrijdag: 8 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur;
Zaterdag: 9 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kijk voor het hele beursprogramma: denoordelijkebanenbeurs.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen