Europaweg in beide richtingen dicht komend weekend

Foto: De Redactie

De Europaweg is aankomend weekend in beide richtingen dicht tussen het viaduct van Ring Zuid en de Winschoterweg. Ook de toerit vanaf de Europaweg is in beide richtingen afgesloten, meldt Groningen Bereikbaar.

De afsluiting is van vrijdagavond 1 maart om 22.00 uur tot maandagochtend 4 maart om 6.00 uur

Afrit 37 Groningen-Europapark

De afrit Groningen-Europapark (37) vanuit beide richtingen blijft open. Verkeer komend vanaf het Julianaplein kan de afrit nemen maar wordt naar de Bornholmstraat geleid. Verkeer vanaf knooppunt Euvelgunne kan ook afrit 37 gebruiken, maar alleen richting het centrum/Sontplein.

Omleidingen

Verkeer rijdt om via het Damsterdiep, Ring Oost en de aansluiting Westerbroek.

Verkeer vanuit het centrum richting Hoogezand wordt langs het Damsterdiep en de Rijksweg geleid. Via Ring Oost rijd je richting de A7 naar Hoogezand. Andersom geldt dezelfde route: op Ring Oost neem je afrit 2 Oosterhoogebrug en rijd je via de Rijksweg en het Damsterdiep richting de Europaweg.

Werkzaamheden

De afsluiting van de Europaweg is nodig vanwege verschillende werkzaamheden die Combinatie Herepoort dit weekend gaat uitvoeren. Zo wordt het asfalt aangepakt en zijn er werkzaamheden aan de OV-masten, de bebording boven de weg en de lampen in de verkeerslichten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen