Vernieuwde Albert Heijn Korenbeurs officieel geopend

feb 27 , 15:00 Nieuws
1920 officieumlleopeningalbertheijnkorenbeursgroningen27februari2024foto albertheijnthearrows
De Albert Heijn aan het Akerkhof, de 'Korenbeurs, opende na drie weken verbouwing onder grote belangstelling de deuren woensdag. De opening werd officieel verricht door de bekende medewerker Max die al lang bij Albert Heijn Korenbeurs werkt.
“Meteen na het doorknippen van het lint stroomden de klanten massaal naar binnen. Zij waren onder de indruk”, zegt supermarktmanager Jeroen Engels. "Iedereen vindt de winkel fraai geworden en is verrast door het ruime versaanbod.”
(Tekst gaat verder onder afbeelding)
1920 verspleinalbertheijnkorenbeursgroningen27februari2024foto albertheijnthearrows
Vlak voor de verbouwing gaf de winkel de overgebleven voorraad vers en diepvries aan Voedselbank Groningen. Het ging om een waarde van zo’n 10.000 euro. “We hebben een goede samenwerking met de voedselbank. Heel fijn dat dat wij op deze wijze extra hebben kunnen helpen", aldus de supermarktmanager.
In deverbouwde hal vul je bij het Dopper Water Tap je eigen fles met fris drinkwater. Ook zit daar de vernieuwde Gall & Gall.
De winkel heeft een groter versaanbod met onder andere meer biologisch en vega(n). Ook voor een lekkere koffie to go en broodjes kun je terecht bij Albert Heijn Korenbeurs.

Openingstijden

Albert Heijn Korenbeurs aan het Akerkhof 1 in Groningen is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 12:00 tot 22:00 uur.