FC Groningen wint van VVV-Venlo

dec 02 2023, 11:25 Nieuws
800px fcgroningenentree cc by sa30 rickazio
FC Groningen heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd van VVV gewonnen. Het werd 2-1.
In het begin van de wedstrijd kwam VVV op voorsprong door een goal van Michail Kosidis, die raak kopte in een rebound.
Ondanks een aantal mogelijkheden stond het 0-1 voor VVV bij rust.
Na rust stond Laros Duarte als invaller voor Joey Pelupessy op het veld. Kansen waren er voor Hove en Valente maar het kwam nog niet tot doelpunten. Postema werd twintig minuten voor tijd op de hakken gestaan. Duarte nam de vrije trap en schiet de bal in het doel. Een paar minuten later is het Jorg Schreuders die raak schiet, 2-1.
In de slotfase hield Groningen de druk erop en eindigde de wedstrijd met drie punten voor de FC. Het is de derde keer op rij dat FC Groningen wint. FC Groningen stijgt naar de negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.
Aankomende vrijdag speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen Telstar.