Nachtelijke afsluitingen op A7 en zuidelijke ringweg tussen Westpoort en Vrijheidsplein

Foto: Publiek Domein

Deze week gaat aannemerscombinatie Herepoort gaat ’s nachts aan de slag op de zuidelijke ringweg (A7/N7) tussen de aansluiting Westpoort en het Vrijheidsplein. Ook op het Vrijheidsplein wordt ’s nachts gewerkt. Dat meldt Aanpak Ring Zuid. Het autoverkeer de stad in en de stad uit wordt omgeleid via het Hoendiep.

In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 november (van 20.00 uur tot 6.00 uur) zijn de A7 en Ring-Zuid dicht vanaf de afrit bij Westpoort tot het Julianaplein. Ook de opritten vanaf Hoogkerk, de Laan Corpus den Hoorn en de aansluiting op de westelijke ringweg richting Zuidhorn zijn afgesloten.

Dinsdag- en donderdagnacht loopt de afsluiting minder ver door. De A7 en zuidelijke ringweg zijn dan dicht van Westpoort tot Groningen-West en de oprit bij Hoogkerk. Deze afsluiting is in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 november (van 22:00 uur tot 06:00 uur) en in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 november (van 22:00 uur tot 06:00 uur).

Het autoverkeer wordt in deze nachten omgeleid via het Hoendiep. Verkeer uit de richting van Hoogkerk en Drachten moet er bij Westpoort af en via het Hoendiep naar Stad en de westelijke ringweg. Vanuit Groningen loopt de omleiding ook via het Hoendiep, maar kan het verkeer bij Hoogkerk de A7 weer oprijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen