Meerdere nachtafsluitingen komende week tussen Europapark en Knooppunt Euvelgunne

Foto: De Redactie

Deze week zijn er verschillende nachtafsluitingen gepland op de A7 tussen Europapark en Knooppunt Euvelgunne. Ook delen van de oostelijke ringweg worden afgesloten voor werkzaamheden. Deze afsluitingen beginnen maandagavond. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd, meldt Aanpak Ring Zuid.

Deze afsluitingen zijn nodig om resterende werkzaamheden af te ronden, zoals het planten van groen. Ook wordt gewerkt aan de Hoge Euvelgunnebrug.

De zuidelijke ringweg is in de nacht van maandag 30 en dinsdag 31 oktober (van 22.00 uur tot 6.00 uur) dicht van de afrit Meerstad (1) tot de toerit richting Westerbroek (39) op de N46. Ook andersom op de A7 zijn deze toeritten afgesloten. Daarnaast zijn de toeritten van Oosterhoogebrug (2) en Meerstad (1) zijn dicht. De zuidelijke ringweg is afgesloten vanaf de Europaweg tot en met knoopppunt Euvelgunne, inclusief de toerit Groningen-Zuidoost (38).

Afsluitingen vanaf woensdag

In de nachten van woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 november zijn er andere nachtafsluitingen tussen 20.00 uur tot 6.00 uur. Dan is de N7 tussen afrit Europapark (37) en toerit Groningen-Zuidoost (38) dicht. Ook is de N7 van Knooppunt Euvelgunne tot toerit Bornholmstraat (Bauhaus) afgesloten. De toerit Meerstad is dan eveneens opnieuw dicht.

Alternatieve routes worden aangegeven via borden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen