Open Weekend bij SportCity Groningen van 22 tot en met 24 september

Foto: via SportCity

Ga je voor BBBBuik Billen Benen of voor CDACardio Douchen Afdrogen? Misschien heb je meer met PVVPoweryoga Voor Vrienden, ben je toe aan D66Dag66 zonder spierpijn of heb je zin in CUCappuccino Uurtje? Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Van spanning tot ontspanning: het kan er allemaal. Ontdek het zelf tijdens het open weekend van SportCity Groningen.

Sterke benen of liever sterke koffie?

Van vrijdag 22 september tot en met zondag 24 september kun je zelf ervaren wat SportCity Groningen allemaal te bieden heeft. Je bent van harte uitgenodigd om groepslessen en trainingen uit te komen proberen. Denk bijvoorbeeld aan BodyPump, yoga, pilates, boksen, spinning of dans. Liever een potje tafeltennis spelen of een kop koffie drinken en sfeer proeven? Dat kan natuurlijk ook! Het team van SportCity geeft demonstraties en er staan specialisten voor je klaar om vragen te beantwoorden.

(Tekst gaat verder onder afbeelding)

Fitness, sport, training, gym health success and lifestyle concept

Ontdek zelf wat jou beweegt

Tijdens het open weekend heeft SportCity Groningen extra ruime openingstijden. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Bovendien krijgen nieuwe leden op deze dagen extra voordeel op een jaarlidmaatschap.

Iedere dag BBBeter

De campagne is een knipoog naar de verkiezingen. Net als bij politieke partijen trekt een ‘campagneteam’ van SportCity door de buurt. De afkortingen van de partijen zijn op speelse wijze aangepast en gerelateerd aan het aanbod van SportCity. Wat te denken van: Bij1Bij 1 koffie hoort 1 koekje, 50PLUS – groepslessen dus volop keuze, JA21JA ik voel me net weer 21, PvdDPartij van de Dumbbells, FVDFitness voor Dummies of de SPSquat Partij. En zeg nou zelf: dat klinkt een stuk gezelliger, toch?

SportCity – Je sportclub om de hoek

SportCity is sinds 1995 een begrip bij sportief Nederland. De 111 clubs door het hele land hebben een ongedwongen sfeer en iedereen is er welkom. SportCity gelooft dat een beetje extra beweging je gelukkiger maakt. Het aanbod in de clubs varieert van inspanning tot ontspanning en is afgestemd op lokale behoeften. SportCity is vooral ook een gezellige plek om anderen te ontmoeten.

Beide clubs van SportCity in Groningen doen mee aan het open weekend:

  • Groningen Atoomweg;
  • Groningen Melisseweg.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen