Coop Meeuwerderweg opent woensdag 20 september als PLUS Meeuwerderweg

Foto: Google Maps

Coop Meeuwerderweg aan de Meeuwerderweg 96-98 in Groningen opent woensdagochtend 20 september de deuren als PLUS Meeuwerderweg. De volledig vernieuwde winkel biedt een breed assortiment met veel aandacht voor verse, Fairtrade en biologische producten.

De winkel werd grootschalig verbouwd, vertelt filiaalmanager Niels van der Schoot. “Er stonden al verschillende verbouwingen op de planning, maar de verandering van Coop naar PLUS was een mooi moment om de hele winkel aan te pakken. Resultaat: een compleet nieuwe winkel op de vertrouwde plek.”

Vernieuwing op de broodafdeling en versplein

Klanten vinden bij PLUS Meeuwerderweg straks een vernieuwde broodafdeling, veel seizoensgroenten en -fruit en producten van Nederlandse bodem en ruim duizend alledaagse producten.

Niels van der Schoot: “We zijn een winkel die midden in een gezellige wijk staat. We bedienen een uiteenlopend publiek. Daar hebben we ons assortiment op aangepast. Een mooi voorbeeld is het Amerikaanse schap, met onder meer broodbeleg en frisdrank uit de VS. Ook blijven de vele lokale producten bij ons in de schappen liggen. Zoals Groninger koek van Knol’s en ambachtelijke worsten uit Oude Pekela.”

De winkel is van alle gemakken voorzien. Bij de entree staat de emballagemachine met daarnaast het scanpark voor de zelfscanners.

Feestelijke opening

Vroege vogels worden extra beloond als ze een kijkje willen nemen in het vernieuwde winkelpand. De officiële opening is om 9.00 uur, maar om 8.00 uur beginnen de feestelijkheden al met entertainment en een kopje koffie voor bezoekers. Als extra bonus zijn er mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen.

In september 2021 kondigden PLUS en Coop aan samen verder te gaan als één coöperatie onder de naam PLUS.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen