Knooppunt Westerbroek komend weekend dicht

Foto: Google Maps

Knooppunt Westerbroek, de aansluiting tussen de Europaweg en de A7, is komend weekend helemaal dicht voor autoverkeer. Alleen fietsers kunnen nog over het viaduct over de A7 en de rotondes rijden.

Tijdens de afsluiting is het niet mogelijk vanaf de Europaweg naar de A7 richting Hoogezand te rijden, of andersom. Ook verkeer vanaf de oostelijke ringweg kan niet via de aansluiting Westerbroek op de Europaweg komen.

Het verkeer op de Europaweg richting Hoogezand en oostelijke ringweg wordt omgeleid via de Gotenburgweg, de Kieler Bocht en de toerit naar de zuidelijke ringweg en vervolgens via knooppunt Euvelgunne. De andere kant op moet het verkeer via de zuidelijke ringweg, afslag Groningen-Zuidoost (38), de Stettinweg, de Osloweg en de Gotenburgweg.

Aannemerscombinatie Herepoort voert komend weekend onder andere asfaltwerkzaamheden uit. Dat is één van de laatste klussen aan dit punt tijdens de verbouwing van de zuidelijke ringweg. Een groot deel van de werkzaamheden werd al uitgevoerd in de afgelopen twee jaar.

De afsluiting duurt van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen