De Noordelijke Banenbeurs groot succes

Foto: De Noordelijke Banenbeurs via DRT Events

De jaarlijkse Noordelijke Banenbeurs was een groot succes volgens de organisatie. Het aantal bezoekers was ruim 25 procent meer in vergelijking met vorig jaar, ondanks het mooie weer.

De beurs bood een breed scala aan mogelijkheden voor werkzoekenden, waarbij bedrijven uit verschillende sectoren zich presenteerden. Duizenden geïnteresseerden wisten de weg te vinden om te profiteren van de unieke kansen die de Noordelijke Banenbeurs bood.

Bedrijven die aanwezig waren op de beurs waren bijzonder tevreden over de resultaten. Sommige bedrijven hebben ter plekke nieuwe medewerkers aangenomen.

De beurs bood behalve banen ook mogelijkheden op het gebied van loopbaanbegeleiding, omscholing, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Bezoekers kregen de kans om in contact te komen met bedrijven die op zoek waren naar enthousiaste professionals. De diverse pleinen op de beurs, waaronder het Zorgplein, Techniekplein, Rijksoverheidsplein, ICT-plein en het Overige Branches plein, boden een overvloed aan mogelijkheden om de juiste carrièrekansen te ontdekken.

De Noordelijke Banenbeurs is een succes doordat het een krachtig platform is waar werkgevers en talent samenkomen en waar nieuwe kansen worden gecreëerd. Met een divers programma, vertegenwoordiging vanuit verschillende sectoren en levendige pleinen, is de Noordelijke Banenbeurs een kwalitatief hoogwaardig carrière-evenement.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen