Na maandag vrijwel droog en fris

Foto: De Redactie

De week begint maandag nog met regen. Bij de buien kan het soms ook onweren. In de namiddag en avond wordt het droger en de middagtemperatuur kan nog stijgen naar ruim 24 graden wanneer de zon doorbreekt langs de oostgrens. Tijdens buien liggen de maxima tussen de 16 en 18 graden, meldt Weeronline.

Vanaf dinsdag is het vrijwel droog en fris. Er breekt een mooie lenteperiode aan, maar wel met lage temperaturen voor de tijd van het jaar. De zon laat zich aak zin, maar boven land ontstaan ook stapelwolken. Op een enkel buitje na lijkt het voorlopig droog te blijven. Door een wind uit noordelijke richtingen wordt wel frisse lucht aangevoerd.

Dagelijks schommelt de middagtemperatuur tussen 14 graden in het noordelijk kustgebied en vlak aan zee tot 17 of 18 graden dieper landinwaarts. Deze temperatuur is beneden het gemiddelde voor deze tijd van het jaar van omstreeks 20 graden. Ook de nachten worden vrij koud met later in de week minima tussen 4 en 7 graden.

Tijdens Pinksteren rustig weer

Richting de Pinksterdagen laat de zon zich vaker zien, maar is het eerst nog fris met op vrijdag 13 tot 16 graden. In het Pinksterweekend stijgen de temperaturen naar aangenamere waardes tussen de 19 en 21 graden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen