Zuidelijke ringweg richting Julianaplein komende drie weekenden dicht

Foto: De Redactie

De zuidelijke ringweg is de komende drie weekenden dicht voor het verkeer richting het Julianaplein. De afsluiting geldt vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg, meldt Groningen Bereikbaar.

Het gaat om de weekenden van 17 tot 20 maart, 24 tot 27 maart en 31 maart tot 3 april. De weg wordt in deze weekenden op vrijdagavond 22.00 uur afgesloten en gaat maandagochtend om 06.00 uur weer open.

Toerit Meerstad ook dicht

Ook de toerit bij Meerstad, naar de N46 richting Euvelgunne, is tijdens de weekenden dicht. De toerit gaat over in de afrit naar Ring Zuid. Omdat Ring Zuid dicht is, moet voor de veiligheid ook de toerit dicht.

De toerit vanaf de Europaweg richting het Julianaplein is overdag wel open, maar ’s nachts tussen 22.00 en 06.00 uur dicht.

Het verkeer vanuit de richting Hoogezand (A7) of vanaf de oostelijke ringweg (N46) rijdt om via de overige ringwegen: Ring Oost, Ring Noord en Ring West.

In dezelfde weekenden zijn er ook afsluitingen voor verkeer richting Assen. De afsluiting geldt vanaf het Julianaplein tot aan Groningen-Zuid.

De verwachting is dat de afsluitingen voor verkeershinder gaan zorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen