Fietspad naast oprit Vrijheidsplein ook afgesloten

Foto: De Redactie

De oprit bij Laan Corpus den Hoorn richting het Vrijheidsplein is vanaf maandag afgesloten voor alle verkeer. Ook het fietspad naast de oprit is dan afgesloten tot vrijdag 31 maart. De oprit was al dicht voor autoverkeer sinds 10 januari.

Op maandag wordt begonnen met het intrillen en naheien van de fundering van de geluidsschermen. Door de werkzaamheden ontstaat hinder op het gebied van trillingen en geluid van metaal op metaal, meldt Aanpak Ring Zuid. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.

Omleiding

De omleidingsroutes voor verkeer blijfen hetzelfde. Verkeer op Laan Corpus den Hoorn volgt de omleidingsroute via de oprit naar het Julianaplein (A28) en kan vanaf het Julianaplein de afrit naar de westelijke ringweg nemen. Een andere mogelijkheid is omrijden via de rotondes bij Hoogkerk. Je rijdt dan via de rotondes bij het Stadspark eerst richting Hoogkerk (A7) en keert daar bij de af- en oprit om. Vanaf de A7 is de westelijke ringweg wel bereikbaar.

Ook afsluiting voor fietsers

De oprit sluit vanaf maandag ook voor fietsers. Zij kunnen tijdelijk niet over het fietspad naast de oprit richting het Vrijheidsplein. De omleiding voor fietsers loopt via de Boerhaavelaan. De stremming duurt tot 31 maart.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen