Wisselvallig weer komende week

Foto: Mabel Amber via Pixabay

Het nieuwe jaar begint deze week met bewolking en regen. In de middag trekt de regen weg naar het oosten. De maxima komen uit tussen de 9 en 11 graden.

Dinsdagochtend is het eerst droog en krijgen we af en toe de zon te zien. In de middag raakt het bewolkter. Het is ongeveer 9 graden. Deze dag lijkt volgens Weeronline de beste dag van de week te worden.

Een natte en onstuimige dag volgt woensdag en de bewolking overheerst. In de middag trekt de regen naar het oosten weg en volgen nog enkele buien. Tussen de buien door breekt af en toe de zon door. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind (kracht 5) en krachtig tot hard aan zee, windkracht 6 tot 7. Op de Waddeneilanden is de wind soms stormachtig, kracht 8. De temperatuur loopt weer op naar 11 tot 12 graden.

De rest van de week blijft het wisselvallig en vallen er dagelijks regenbuien en staat er soms veel wind. Donderdag wordt het nog 10 tot 12 graden, maar de dagen daarna raken dalen de hoge temperaturen en is het volgende weekend 6 tot 9 graden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen