Werkzaamheden van west naar oost: bij Hoogkerk, bij de A28 en bij knooppunt Euvelgunne

Foto: De Redactie

Komende nacht, van maandag op dinsdag, worden op drie verschillende plekken werkzaamheden uitgevoerd op de Zuidelijke ringweg. Er wordt gewerkt bij Hoogkerk, bij de A28 en bij knooppunt Euvelgunne. Omwonenden kunnen geluidshinder ondervinden van de werkzaamheden.

Hoogkerk

Op de A7 wordt in de richting van Drachten, tussen afrit Groningen-West (36) en Hoogkerk (afrit 35) het asfalt gerepareerd. De werkzaamheden vervolgen dinsdagnacht. Dan wordt ook de markering op de rijbaan richting de stad Groningen hersteld. hiermee verder. Die nacht herstellen we op deze locatie ook de markering op de rijbaan richting de stad Groningen.

Beide nachten is er van 22.00 uur tot 06.00 uur één rijstrook beschikbaar richting Drachten. Afrit 35 (Hoogkerk) is dicht.

Dinsdagnacht (van 22.00 uur tot 6.00 uur) is bovendien de A7 richting Groningen dicht. Het verkeer wordt omgeleid via afrit en oprit Hoogkerk.

A28-oprit Groningen-Zuid (afrit 39)

Langs de oprit Groningen-Zuid (39) richting het Julianaplein) worden in de nacht van maandag op dinsdag bomen gesnoeid, wordt een bord vervangen en grond gestort. Deze werkzaamheden leveren geluidshinder op voor omwonenden.

De oprit is deze nacht dicht van 22.00 uur tot 6.00 uur.

Knooppunt Euvelgunne

Bij knooppunt Euvelgunne bij de oostelijke ringweg/N46 gaat Aanpak Ring Zuid heien voor de fundering van de nieuwe verkeersportalen en worden mantelbuizen aangebracht.

Het heien van palen en het aanbrengen van de mantelbuizen geeft geluidshinder in de omgeving. Het heien leidt ook tot trillingen. De werkzaamheden zijn tussen 22.00 uur en 6.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen