Gerry Geitz vertrekt als bestuurslid Noorderpoort en gaat werken bij Provincie Drenthe

Gerry Geitz.
Gerry Geitz.
Foto: via Noorderpoort.

Gerry Geitz, vertrekt begin volgend jaar als bestuurslid bij Noorderpoort. Ze gaat per 1 maart aan de slag bij de Provincie Drenthe als Domeinmanager Samenleving, laat Noorderpoort weten.

Gerry Geitz: “Het was voor mij geen gemakkelijk besluit, integendeel. De afgelopen jaren bij Noorderpoort waren heel bijzonder. De passie en toewijding binnen het mbo hebben me echt geraakt. Toen tijdens corona ineens alles anders moest, werd dat nog eens extra zichtbaar”. “Maar zoals we ook vaak tegen studenten zeggen: soms moet je gewoon je hart volgen”.

Toen deze kans voorbijkwam, merkte ik aan mezelf dat ik enthousiaster was dan ik aanvankelijk wilde toegeven. Met name het bredere perspectief van het domein samenleving spreekt me erg aan. Naast onderwijs gaat het dan bijvoorbeeld over economie en cultuur; over een breder perspectief op het welzijn van mensen dus. Het feit dat de provincie daarbij gaat werken met een nieuwe hoofdstructuur met verschillende samenwerkende domeinen, maakt het voor mij nog eens extra boeiend. En dat het in Drenthe is – de provincie waar ik al een leven lang met veel plezier woon – is ook prettig.”

In het begin van het nieuwe kalenderjaar draagt Geitz haar taken bij Noorderpoort over. De Raad van Toezicht van Noorderpoort beraadt zich op de invulling van de vacature.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen