Aftellen met de online Visit Groningen Adventskalender

Foto: Sebastiaan Rodenhuis Fotografie

De maand december is begonnen. Aftellen naar het eind van het jaar kan vanaf vandaag, donderdag 1 december met de Groningse digitale adventskalender.

Prijzen winnen met Gronings tintje

Iedere dag kan je online een nieuw deurtje openmaken en meedoen met de winactie van die dag tot en met 24 december. Wat de winactie is ontdek je pas als je het deurtje hebt opengemaakt, net als bij een normale Adventskalender. Met deze winacties maakt men bijvoorbeeld kans op de leukste cadeaus die worden aangeboden door ondernemers en tickets voor leuke uitjes in de stad en provincie. De prijzen zijn dit jaar nog groter en spectaculairder dan vorig jaar. Denk aan tickets voor Groningse festivals, VIP-plekken bij een sportevenement, een luxe diner en een overnachting op een idyllische locatie in de provincie.

Groningse cadeaus

De cadeaus worden aangeboden door ondernemers uit de stad en provincie. Met deze Adventskalender willen Marketing Groningen en de ondernemers samen Groningers en fans van Groningen het jaar op een leuke manier afsluiten. ‘Ondernemers reageerden erg enthousiast op onze vraag of ze mee wilden doen. Samen met hen hebben we echt een hele leuke Adventskalender gemaakt vol mooie cadeaus en prijzen’, aldus Marketing Groningen.

De adventskalender is te vinden op visitgroningen.nl/adventskalender. Ook kan men zich aanmelden voor de speciale dagelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen