Deel Hereweg week afgesloten voor onderhoud viaduct vanaf vrijdag

Foto: De Redactie

De Hereweg is vanaf vrijdag afgesloten vanaf de Stationsweg tot en met de Rabenhauptstraat voor onderhoud aan het viaduct van de Hereweg over het spoor.

De afsluiting is in twee delen. Dit weekend is de Hereweg afgesloten voor al het verkeer in beide richtingen, vrijdagavond 11 november 19.00 uur tot zondagmiddag 13 november 12.00 uur. Ook fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden niet passeren.

Vervolgens is de weg opnieuw dicht voor gemotoriseerd verkeer in beide richtingen van maandagochtend 14 november 7.00 uur tot donderdagmiddag 17 november 17.00 uur. Voetgangers en fietsers kunnen dan wel de werkzaamheden passeren, meldt Groningen Bereikbaar.

Omleidingen

Fietsers worden dit weekend omgeleid via de Stationsweg, het Emmaviaduct, de Parkweg, de Geulstraat en de Vechtstraat. Autoverkeer wordt tot 17 november omgeleid via de Stationsweg, het Emmaviaduct, de Brailleweg en de Van Iddekingeweg. Vanuit de richting Sontweg en Europaweg naar de Hereweg, wordt verkeer omgeleid via de Europaweg naar de zuidelijke ringweg (N7) en afslag 37 (Helpman).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen