Promotiedagen, het zakelijk event van Noord-Nederland start dinsdag

Foto: Archief De Redactie

De Promotiedagen, het grootste zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland, vindt dinsdag 8 en woensdag 9 november plaats in MartiniPlaza. Het event voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland viert de 35e editie.

De Promotiedagen is hét event voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven, waarbij het draait om ontmoeten, inspireren en zakendoen.

Opening

Voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm opent de Promotiedagen dinsdag. Uhm leerde met 40 jaar ervaring als militair alles over het bouwen van sterken en vertrouwde teams.

Programma

Er zijn tal van activiteiten beide dagen. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches en nog veel meer. Er zijn verschillende pleinen en podia waaronder Het Huis van de Ondernemer, The Health Club, Het Word Groter Theater van FC groningen, het plein Z0-GCC-West, waarbij de bedrijvenverenigingen Zuidoost (ZO), WEST en de Groningen City Club (GCC) zich gezamenlijk presenteren.

Diverse beurspleinen

Verder is er een grote variatie aan beurspleinen met onder andere vertrouwde regionale en collectieve pleinen en diverse sprekers, waaronder bijvoorbeeld wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Zijn doel is om wetenschap begrijpelijk te maken en om te laten zien dat wetenschap interessant en noodzakelijk is.

Het bomvolle programma dwingt de bezoekers een keuze te maken tijdens deze dagen.

Dit jaar rijden er geen pendelbussen vanwege personeelstekort en wegwerkzaamheden. Het advies is wel om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

Openingstijden

Dinsdag 8 november van 12.00 uur tot 21.30 uur;
Woensdag 9 november van 12.00 uur tot 21.30 uur.

Locatie

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen

Kijk voor het beursprogramma en het overzicht van deelnemers op promotiedagen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen