‘Vrije inloop’ bij VRIJDAG in de herfstvakantie

Foto: © Susan Schuls via VRIJDAG

Basisschooleerlingen kunnen in de herfstvakantie mee doen aan de Vrije Inloop bij VRIJDAG. De kinderen gaan samen met musici, theatermakers en kunstenaars aan de slag in de ateliers van VRIJDAG.

Meedoen kan een dag of meerdere dagen, meldt VRIJDAG. Iedere middag is er een andere groep, zijn er andere docenten en andere workshops waar de kinderen uit kunnen kiezen.

Vrije inloop

Het thema van de Vrije inloop is ontdekkingsreizen. Elke middag begint met een korte introductie van de vier activiteiten van de dag. Je kiest ter plekke wat je wil doen. Naast de theater, muziek en beeldende activiteiten kan er in de kelder van de Walstraat worden gebouwd aan een grote installatie met materiaal naar keuze.

Halverwege wordt gezamenlijk gepauzeerd met drinken en fruit. Daarna kunnen de kinderen kiezen voor een van de andere activiteiten. Om 15.30 uur presenteren alle kinderen aan elkaar en de aanwezige ouders wat ze gemaakt hebben.

De Vrije Inloop is van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 oktober, iedere dag van 13.00 uur tot 16.00 uur bij VRIJDAG aan de Walstraat 34.

Aanmelden

Vooraf kan men een ticket à 12 euro kopen voor de Vrije Inloop of aan de deur. Voor kinderen met een Stadjerspas kost de middag slechts 0,50 euro.

Kijk voor meer informatie: bijvrijdag.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen