Hulzebus uitvaartverzorging voor een respectvol afscheid

Foto: Hulzebus uitvaartverzorging

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt in korte tijd veel regelwerk op je af, terwijl je hoofd vol zit met emoties. In een dergelijke situatie is het fijn om terug te kunnen vallen op deskundige hulp van buitenaf. Een ervaren iemand die regelt wat nodig is, maar ook alle tijd neemt voor een goed gesprek. In dat geval staan de mensen van Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen voor je klaar.

Advertorial

Eigenaar Hans Hulzebus is al 33 jaar actief als uitvaartondernemer. ‘Ik denk graag mee.’ Uitzonderlijke of vreemde wensen bestaan volgens de uitvaartverzorger niet. Het team van Hulzebus staat voor iedereen in Noord-Nederland klaar. ‘Geloof, afkomst, of andere persoonlijke zaken doen er niet toe. Iedereen heeft recht op een gepast afscheid’, aldus de uitvaartondernemer.

Uitvaartcentrum

Hulzebus uitvaartverzorging beschikt over een sfeervol, modern uitvaartcentrum, waar in alle rust afscheid genomen kan worden. Het uitvaartcentrum Ardante beschikt over een ruime aula voor afscheidsdiensten, condoleance en er is mogelijkheid voor catering. Nabestaanden krijgen een eigen sleutel zodat ze altijd één van de vier opbaarkamers kunnen bezoeken.

Kijk voor meer informatie: www.hulzebus-uitvaartverzorging.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen