Zuidelijke ringweg dicht vanaf Euvelgunne tot Europaweg aankomend weekend

Foto: De Redactie

Van zaterdag 24 september 20.00 uur tot maandag 26 september 06.00 uur is De zuidelijke ringweg (N7) is vanaf aanstaande zaterdagavond dicht vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg voor het verkeer richting het Julianaplein. De afsluiting geldt tot maandagochtend 26 september.

Ook de toerit Meerstad richting knooppunt Euvelgunne is afgesloten. Daarnaast zijn in de nachten van zaterdag op zondag en zondag op maandag van 20.00 tot 6.00 uur de toeritten vanaf de Hereweg en vanaf de Europaweg richting het Julianaplein dicht.

Omleiding

Het verkeer richting het Julianaplein (Drachten/Assen) wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg. Bestemmingsverkeer kan ook gebruikmaken van de Europaweg, bijvoorbeeld naar het centrum van Groningen.

Omdat op het Julianaplein de rijbaan richting Assen is afgesloten voor het verkeer vanuit de richting Hoogezand, wordt doorgaand verkeer geadviseerd de omleiding via de overige ringwegen te volgen. De A28 richting Assen is wel bereikbaar voor verkeer vanaf de westelijke ringweg en vanuit de richting Drachten.

Kijk voor meer informatie: groningenbereikbaar.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen