De Kleine Jantje Beton Loterij start vandaag; Basisscholen in actie voor meer buitenspelen

Foto: Jantje Beton

Vanaf vandaag komen basisschoolleerlingen langs de deur om lootjes te verkopen voor de Kleintje Jantje Beton Loterij.

Drie op de tien kinderen spelen bijna niet buiten, terwijl buitenspelen heel belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Leerlingen van ruim 220 scholen doen mee aan de Kleintje Jantje Beton Loterij.

De lootjes worden verkocht via een machtigingsformulier en online met de Tikkie jij bent ‘m! actie. Ook kan een lootje gekocht worden via de QR code of via www.jantjebeton.nl/lootje Je selecteert online een school, vult de gegevens in, kiest het aantal lootjes en betaalt via Tikkie. Je tikt daarna de actie heel gemakkelijk door van Groningen tot Maastricht via WhatsApp.

Vijftig procent van de loterij opbrengst is voor de scholen. Zij kunnen dit besteden aan het vergroenen van het schoolplein, speelmaterialen of buitenlessen. De overige vijftig procent gaat naar de projecten en activiteiten van Jantje Beton.

Over De Kleine Jantje Beton Loterij

Tijdens De Kleine Jantje Beton Loterij – in mei en september – verkopen leerlingen lootjes aan hun familie, vrienden en buurtbewoners. De loterij duurt tot en met 28 september of online tot 31 oktober.

Kijk voor meer informatie: www.jantjebeton.nl/loterij

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen