Vanaf vrijdag ringweg tussen knooppunt Euvelgunne en Westerbroek vier weekenden deels afgesloten

Foto: De Redactie

In de komende vier weekenden, in de periode van 2 september tot 24 oktober, krijgt het ‘Euvelgunnetracé, de ringweg tussen knooppunt Euvelgunne en aansluiting Westerbroek, de definitieve inrichting. Door de werkzaamheden van de herinrichting is de ringweg gedeeltelijk afgesloten tijdens deze weekenden.

Zo wordt bij knooppunt Euvelgunne onder andere een extra rijbaan aangelegd vanaf de zuidelijke ringweg (N7) naar de A7 richting Hoogezand. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd in de periode van 2 september tot 24 oktober.

Een overzicht

Van 2 tot 5 september: N46 dicht richting Hoogezand

Vanaf vrijdagavond 2 september 22.00 uur tot maandagochtend 5 september 6.00 uur is de N46 afgesloten tussen knooppunt Euvelgunne en Westerbroek voor het verkeer in de richting van Hoogezand. Het verkeer wordt omgeleid via afrit 38 Groningen-Zuidoost en de Europaweg. Verkeer op de oostelijke ringweg (N46) richting Hoogezand kan omrijden via afrit 2 Delfzijl – Rijksweg – Damsterdiep – Europaweg.

Van 16 tot 19 september: aansluiting Westerbroek dicht

In het weekend van vrijdagavond 16 september om 22.00 uur tot maandagochtend 19 september 6.00 uur is de aansluiting Westerbroek, aan de zuidoostkant van de stad Groningen, afgesloten voor het verkeer. Dat betekent dat de op- en afritten van de A7 hier afgesloten zijn. Het verkeer wordt omgeleid via knooppunt Euvelgunne.

Van 14 tot 17 en van 21 tot 24 oktober: N46 dicht richting Euvelgunne

In de weekenden van vrijdag 14 tot maandag 17 oktober en vrijdag 21 tot maandag 24 oktober is de N46 dicht van knooppunt Westerbroek tot knooppunt Euvelgunne. De afsluiting geldt voor verkeer richting Euvelgunne. Verkeer vanuit Hoogezand wordt omgeleid via Westerbroek en de Europaweg.

De werkzaamheden zorgen volgens Aanpak Ring Zuid voor hinder voor het verkeer.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen