Albert Heijn Gedempte Zuiderdiep tijdelijk dicht voor verbouwing

Het team van Albert Heijn Gedempte Zuiderdiep kijkt uit naar de opening van hun vernieuwde winkel.
Het team van Albert Heijn Gedempte Zuiderdiep kijkt uit naar de opening van hun vernieuwde winkel.
Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree

Albert Heijn aan Gedempte Zuiderdiep in het centrum van Groningen sluit donderdagavond 25 augustus om 22.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt flink verbouwd om meer ruimte te realiseren voor onder andere een groter versaanbod.

De verbouwing van Albert Heijn Gedempte Zuiderdiep blijft binnen de bestaande muren. Maar door een slimme herinrichting wordt de winkel wel ruimer. De supermarkt krijgt daardoor een overzichtelijke inrichting en een groter versaanbod. “We bieden straks nog meer van alles, van artisjok en prei tot de lekkerste biologische en vega(n)producten, verspakketten en maaltijden”, vertelt de supermarktmanager.

Pakketkluis

Er komen meer zelfscankassa’s. Ook worden de extra services zoals de geldautomaat en het oplaadpunt voor de OV-chipkaart uitgebreid met een pakketkluis. Daar kunnen klanten hun bij bol.com bestelde pakketten en van andere bij Budbee aangesloten webshops ophalen en retourneren. Je krijgt na het bestellen een bericht wanneer het pakket is afgeleverd en een code om de kluis te openen.

Assortiment voor onderweg

Iedereen die onderweg is of tijdens werk of studie tussendoor even wat wil halen, kan na de verbouwing terecht bij de vernieuwde Albert Heijn. In de hal van de supermarkt is dan een speciaal assortiment to go met keuze uit koffie, broodjes, fruit, snacks en sapjes. Voor deze producten hoeven klanten de winkel niet in. Het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Vismarkt (Akerkhof 1), Oude Ebbingestraat 19, Brugstraat 14, Nieuwe Ebbingestraat 73 en Westerkade 11.

De winkel is van donderdag 25 augustus 22.00 uur tot dinsdag 6 september 11.00 uur gesloten.

De vernieuwde supermarkt opent dinsdag 6 september om 11.00 uur door supermarktmanager Annemarie Luiten en haar team. “Samen met Gea Kramer, de Kortings-Groningin, maken we er een gezellig feest van, dus kom langs!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen