Zonniger en oplopende temperaturen komende dagen

Foto: Publiek Domein

De komende dagen wordt het zonniger en lopen de temperaturen op.

Woensdag is een overwegend droge dag, alleen in het noorden is een lokale bui mogelijk, meldt Weeronline. Steeds vaker is de zon te zien, maar in de middag zijn er ook vrij veel stapelwolken.

Het wordt opnieuw 19 tot 23 graden bij een zwakke tot matige wind die geleidelijk draait in noordelijke richting. In het Waddengebied staat een krachtige wind.

De donderdag is een overgangsdag met regelmatig de zon en stapelwolken. De wind draait naar het noordoosten tot oosten en daarmee wordt drogere lucht naar ons land geblazen. Het blijft overal droog en de temperaturen stijgen tot maximaal 25 graden.

Vrijdag regionaal zomers warm

De vrij droge en warme oostenwind houdt volgens Weeronline waarschijnlijk langere tijd aan en dat zorgt op de vrijdag voor temperaturen tussen 23 en 27 graden bij flinke perioden met zon.

Ook het weekend zomers

Komend weekend staat eveneens schitterend zomerweer op het programma. Het is zowel zaterdag als zondag overwegend zonnig weer, met af en toe dunne sluierbewolking of een paar stapelwolken. Zaterdag en zondag lopen de maxima uiteen van 22 tot 27 of 28 graden in het zuiden. De kans op een bui neemt later op zondag wel toe.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen